Despre Noi

SCURT ISTORIC

Societatea și-a format o echipă tânără, serioasă, cu experiență în domeniul alpinismului utilitar, vopsitoriei industriale și cel al construcțiilor, dornică de afirmare şi care este reprezentată de domnul Soare Daniel in calitate de Director general. In urma colaborarii serioase am reusit să obținem aprecierea şi fidelitatea clientilor noştri.

In acest moment societatea are un număr de 25 angajați având capacitatea de a suplimenta numărul de angajați în funcție de volumul de muncă.

OBIECTIV

Obiectivul societății este acela de a fi mereu alături de cerințele clientilor noştri. Suntem interesați să câştigăm un număr cât mai mare de clienţi şi, în urma colaboră- rilor, să le câştigam fidelitatea.

Dorim să achiziționăm în continuare echipament de cea mai bună calitate, pentru exe- cuția lucrărilor la un nivel ridicat de profesionalism, şi nu in ultimul rand dorim să putem executa la un nivel ridicat al calității orice solicitare din partea clientilor noştri. Din acest motivam optat pentru un personal variat în privinta calificărilor.

SISTEMUL CALITĂŢII

Societatea este in curs de implementare a Sistemului Integrat de Management al Calității ISO 9001:2008. Sistemului de Management de Mediu ISO 14001:2004 şi Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securității Ocupaționale-OHSAS 18001:2007. Acest sistem integrat vine în sprijinul societății pentru garantarea serviciilor noastre faţă de potențialii clienți.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Domeniul principal de activitate al societății este execuția lucrărilor de vopsitorie industriala, sablare şi servicii de alpinism utilitar.

Activitatea noastră constă în realizarea de servicii la înălțime cu ajutorul tehnicii alpinismului utilitar. Echipamentul folosit pentru realizarea serviciilor la înălțime este proiectat, testat şi omologat in concordanţă cu normele europene şi cele nationale.

Pentru a putea executa o gamă cât mai largă de servicii am optat pentru un personal variat în privinta calificărilor.

Personalul societăţii este atestat pentru lucrări la înălțime – alpinism utilitar, este certi- ficat pentru execuția lucrărilor de sablare și protecție anticorozivá, cu o vastă experientá în domeniu şi este verificat periodic din punct de vedere medical Fiecare lucrare este deosebită, nu exista monotonie in acest tip de activitate.

  • Alpinism Utilitar, Servicii de Vopsitorie Industrială și Sablare cu Team Sky
    Salutare, dragi prieteni! Noi suntem echipa de specialiști în alpinism utilitar, vopsitorie industrială și sablare.
  • Ce este vopsirea industrială?
    Team Sky este aici gata să vina cu cele mai favorabile soluții si experiență necesară pentru a îndeplini 100% cu succes proiectele dvs. privind serviciile de vopsirea industrială.
  • Ce este alpinismul utilitar?
    Team Sky este aici gata să vina cu cele mai favorabile servicii de alpinism utilitar si soluții care vor evidenția experiență Team Sky, de multe ori necesară pentru a îndeplini 100% cu succes proiectele dvs. privind serviciile de alpinism utilitar.